O nama

Super Ego Holding je transportna kompanija prepoznatljiva širom SAD kao kompanija izbora kada je potreban pouzdan, efikasan transport i kao poslodavac za primer.

Osnovana kao privatna kompanija zahvaljujući stalnom ulaganju u zaposlene i najnoviji vozni park, te stavljajući u prvi plan zadovoljstvo klijenata, Super Ego Holding je danas transportna kompanija sa prepoznatljivim imenom i reputacijom.

Uspeh i rast zasnovani su na tri pillar-a:

Zaposleni - angažovanje visoko-stručnog kadra kojima pružamo najbolje uslove za rad, stalno usavršavanje i napredovanje. Naša korporativna kultura zasnovana je na međusobnom poverenju, saradnji i negovanju otvorene komunikacije.

Klijenti - jedina opcija koja za nas postoji jesu zadovoljni, verni klijenti, koje negujemo obezbeđujući im najkvalitetniju uslugu. Kako bismo to postigli kombinujemo znanje, iskustvo, najsavremenije tehnologije i apsolutnu posvećenost jer jedino na taj način možemo garantovati tačnu i sigurnu isporuku i povoljne uslove.

Inovacije - koristimo kreativne i inovativne načine poslovanja koji u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama obezbeđuju da prevazilazimo očekivanja klijenata i obezbedimo konstantan rast.

Naša strategija je da pružimo inovativne usluge, po meri korisnika i konkurentna finansijska rešenja.

Usluge