O nama

Agencija Kamin je agencija koja 20 godina radi sa nekretninama u cijeloj Crnoj Gori. Najveća baza je na primoriju a posebno u Budvi i okolini. 

Naša agencija ima jednu od najjačih ponuda u Budvi i okolini. U našoj bazi ima stanova u izgradnji, novogradnji i staroj gradnji. Ima dosta placeva, kuća, vila i investicionih proekata. 

Naša agencija vam neće samo prodati nekretninu već će Vas savjetovati u svakom smislu za ulaganje u Crnoj Gori. Naša ekipa u agenciji je pravnički vrhunski potkovana tako da vam dodatni savjjeti advokata nisu potrebni. 

Možemo Vam pomoći i ukoliko imate nekretnine u Crnoj Gori a ne znate gdje se nalaze i nisu rješeni pravno imovinski odnosi. 

Ukoliko želite da vidite ko smo i šta smo, pogledajte naš osnovni sajt koji je jedan od najstarijih sajtova www.kaminnekretnine.com   a imamo i novi sajt moderan na kojem stavljamo samo nove nekretnine www.investmentmontenegro.me  naravno ukoliko kupite nekretninu pa želite da Vam je mi izdajemo, za tako nešto imamo sajt www.budvarent.me 

Ukoliko želite da kupite ili prodate nekretninu, iznajmite ili rješite pravno imovinske veze, budite slobodni da nas kontaktirate 

Usluge