About Us

ChicagoOglasi.com je internet portal za besplatno oglašavanje na našem jeziku u SAD-u.

ChicagoOglasi su proizvod ideje da se na jednom mjestu nađu sve informacije potrebne za svakodnevni život i poslovanje naših ljudi.

Naš prvi cilj je da tržište ponude i potražnje roba i usluga ljudi sa našeg govornog područja postavimo na jedno mjesto, da omogućimo korisnicima da ocijene kvalitet usluge i time doprinesemo transparentnosti i olakšamo izbor. Naš drugi, ali podjednako bitan cilj je da ljudima koji su tek došli, i koji nisu upoznati sa svim detaljima svakodnevnog života u novoj zemlji, korisnim savjetima puržimo pomoć i olakšamo snalaženje. Naš treći cilj je da širu javnost obavjestimo o svim kulturnim, sportskim, edukativnim i poslovnim dešavanjima u gradu.

ChicagoOglasi se neprekidno adaptira i unapređuje kako bismo ispunili potrebe svih naših korisnika. Raduje nas što to prepoznajete, te svaki dan imamo sve veći broj zadovoljnih korisnika.

Smatramo da je dvosmjerna komunikacija jedina dobitna kombinacija, pa je svaka Vaša kritika, savjet ili sugestija više nego dobrodošla. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem email-a, telefona ili kontakt forme na samom portalu. Takođe Vas molimo da nam pošaljete svaki sadržaj ili informaciju za koju smatrate da bi bila korisna drugim ljudima i mi ćemo je objaviti.

Želimo Vam uspješno oglašavanje!