Kako promovisati oglas

Prije nego što počnete pratiti naše upute, pobrinite se da imate aktivan profil na Chicago Oglasima, da ste prijavljeni i da imate objavljen bar jedan oglas. Vjerovatno ste primijetili da se neki oglasi pojavljuju svaki put kada otvorite stranicu Chicago Oglasa i da su istaknuti u odnosu na ostale. Zašto jedan od tih oglasa ne bi bio Vaš? Evo nekoliko kratkih uputa kako doći do toga.

Korak 1

Prelistajte prema dolje na početnoj stranici do + PROMOVIŠI dugmeta i kliknite. To će Vas dovesti na Vaš profil sa prikazanim svim aktivnim oglasima.

Korak 2

Kliknite na oglas koji želite da bude promovisan. Time će se Vaš oglas otvoriti sa svim detaljima, a u gornjem desnom uglu vidjet ćete dugme UREDI.

Korak 3

Klikom na dugme UREDI otvorit će se obrazac za postavljanje oglasa na posljednjem koraku. Pored Prodajte i Uklonite objavu, možete vidjeti dugme Promoviši.

Korak 4:

Jednom kada kliknete na dugme Promoviši, vidjet ćete obrazac u kojem trebate unijeti podatke o kreditnoj / debitnoj kartici, a navedene su i sve stvari koje dobijate za cijenu. Kada unesete važeće podatke o kartici i kliknete na dugme GOTOVO, Vaš oglas će biti promovisan.

Šta dobijete za cijenu?

 • Jedan od prvih rezultata u svojoj kategoriji
 • Zagarantovan povrat novca
 • Istaknuta kartica u pretragama
 • Oglas na početnoj stranici

Da biste provjerili rezultat svoje promocije, prvo možete vidjeti oznaku PROMOVISAN na odabranom oglasu na Vašem profilu. Kada posjetite našu početnu stranicu, vidjet ćete svoj oglas istaknut među promovisanim oglasima. Ako otvorite kategoriju kojoj pripada vaš promovisani oglas, možete vidjeti da je ona na vrhu popisa.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite. Hvala vam što koristite naše usluge i puno sreće želi Vam ChicagoOglasi tim.