Handmade Lovely Bag 1

$75.00

25/12/2019

Handmade Lovely Bag 1

$75.00

25/12/2019

http://www.mylovelybag.ba/, 71000 Sarajevo, BiH
Kontaktirajte izdavača

Opis

Mi smo Lovely bags - modni brend utemeljen 2011. godine, a specijalizirani za ručnu izradu ženskih omiljenih modnih dodataka - torbica. Sjedište i proizvodni pogon nalaze se u Bosni i Hercegovini, u Tomislavgradu, a torbice su dostupne na tržištu Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije u više od 30 gradova.

Dizajn potpisuje Marija Perić, žena koja je svoj san pretvorila u stvarnost tako što se odvažila prezentirati javnosti torbice koje je prvotno radila samo za sebe.

Veliki izbor pomno osmišljenih i dizajniranih modela i dezena već niz godina iz sezone u sezonu jamči jedinstven modni doživljaj pripadnicama nježnijeg spola.

Proces izrade jedne torbice uključuje pažljivu ručnu obradu od početka do kraja. Politika brenda od početka je ista - da svaka torbica iz proizvodnje iziđe izrađena s puno ljubavi i pažnje koju će krajnji korisnici prepoznati, jer je cijeli brend i nastao iz ljubavi prema modi i modnim dodacima. O ispunjenju ove misije svakodnevno govore stotine zadovoljnih klijentica. Ujedno, ovo je najveći motiv za ustrajanje u usavršavanju i širenju ponude našim cijenjenim kupcima.

Budi i ti dio našeg ljupkog svijeta!

Slični oglasi