IPTV KANALI - Najbolja ponuda TV kanala po pristupačnim cijenama

$10.00 Fiksno

20/05/2020

IPTV KANALI - Najbolja ponuda TV kanala po pristupačnim cijenama

$10.00 Fiksno

20/05/2020

Veliki broj IPTV kanala – BEZ ZAMRZAVANJA SLIKE!

Kontaktirajte izdavača

Osnovne informacije

 • Kategorija usluge
  Usluge iz oblasti telekomunikacije
 • Ponuđač usluga
  Frilenser
 • Opis

  Naša usluga sadrži veliki broj IPTV kanala, samim tim lista je prilagodjena za svačiji ukus. Liste se pokreću sa ultra brzih servera brzine i do 60Gb/sec – BEZ ZAMRZAVANJA SLIKE! Trenutno se u našoj ponudi nalazi preko 1500 domaćih i stranih TV kanala (filmski,  sportski, muzički, dječiji, informativni, dokumentarni, erotski).

   

  Ne nasjedajte na jeftine marketinške trikove kojim se koriste prodavci iz naseg regiona. Čim vidite da Vam neko nudi tri, četiri, pet hiljada kanala znajte da Vam u stvari "prodaje" besplatnu uslugu Kodi, koja kao i sve što je "džaba" ne pruža dobar kvalitet niti stabilnost. Mi kao oni ne nudimo liste sa hiljadama i hiljadama TV kanala. Ipak, ovo koliko mi nudimo funkcioniše besprijekorno! Naši serveri se nalaze u modernim data centrima u Holandiji i Njemačkoj i samim tim usluga je stabilna. BEZ ZAMRZAVANJA SLIKE!
  Naša usluga sadrži veliki broj IPTV kanala i samim tim lista je prilagodjena za svaciji ukus. Sa preko 1500 TV kanala (filmski, muzički, sportski, dječiji, informativni, dokumentarni, erotski) u visokoj HD rezoluciji preko 100 online radio stanica, EPG & Logo uslugom, uslugom Videoteke sa preko 2800 najnovijih domaćih i stranih filmova i serija svih žanrova, te serverima brzine i do 60Gb/sec, jedna smo od najstabilnijih usluga na tržištu. BEZ UGOVORNE OBAVEZE!

   

  Kontakt telefon +1 312 610 2018

   

   

  Slični oglasi