Usluga zakazivanja medicinskih i antiage usluga

26/05/2020

Usluga zakazivanja medicinskih i antiage usluga

26/05/2020

Dr Booking za vas Dolazite u Beograd, Srbiju u posetu rodbini za praznike ili namenski da biste obavili lekarske preglede. Mi ćemo Vam u tome pomoći. Koja vrsta lekarskog pregleda Vas zanima? Zanima Vas više pregleda? Želite intervenciju estetskog hirurga? Zanimaju Vas usluge kozmetičkih i antiage salona? Potrebno Vam je da medicinsku ili drugu dokumentaciju prevedete na jedan ili više svetskih jezika.

Kontaktirajte izdavača

Osnovne informacije

 • Kategorija usluge
  Ljepota i zdravlje
 • Konsultacije i procjene
  Savjetovanje i procjene besplatno
 • Način plaćanja
  Debit/Credit Card,Mobile
 • Opis

  KAKO DA ZAKAŽEM?

  U meniju kliknete na opciju ZAHTEV. Otvoriće Vam se forma sa uputstvom koju ćete popuniti željenim uslugama i neophodnim informacijama.  Nakon popunjenog zahteva, mi ćemo Vam zakaziti željene usluge prema vašim potrebama. Mi Vam pružamo isključivo samo uslugu zakazivanja.

  Usluge

  Neke od medicinskih usluga možete odabrati iz opcije USLUGE ali isto tako možete napraviti upit putem popunjavanja ZAHTEVA drugim uslugama koje nisu navedene u našim listama. Napravićemo procenu da li su usluge navedene u ZAHTEVU, mimo naših lista, u skladu sa uslugama u čijem zakazivanju mi posredujemo.

  Ukoliko imate obezbeđen smeštaj u Beogradu, možemo Vam u skladu sa time zakazati pregled/tretman najbliže Vašem prebivalištu.

  Slični oglasi