Goldie's Flower Shop

04/09/2020

Goldie's Flower Shop

04/09/2020

Cvetni buketi i aranžmani za sve vrste vaših proslava

903 W Irving Park Rd, ,
Kontaktirajte izdavača

Osnovne informacije

 • Kategorija
  Ostalo
 • Opis

  Cvećara Goldie je naša lokalna cvećara, koja posluje od 1996. godine.

  Nudeći veliki izbor svežeg ili svilenog cveća za prilagođene aranžmane pogodne za vaš dom, poseban događaj ili kancelariju. Obeležite vašu posebnu priliku sa našim tradicionalnim ili savremenim cvetnim dizajnom.

  Posvećeni smo kvalitetu i usluzi. 100% garancija zadovoljstva odličan je dokaz posvećenosti stvaranju dugoročnih odnosa sa našim kupcima. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet broj jedan, ne samo zato što je to naš posao, već i zato što nam je zaista stalo do Vas i Vaših dragih ljudi.

  Bez obzira da li želite da izrazite saosećanje, ohrabrenje, ljubav ili jednostavno želite nekome dati do znanja da vam je stalo, na raspolaganju imamo širok spektar buketa ili možemo sastaviti nešto posebno samo za vas.

  Biramo samo sveže, najkvalitetnije cveće, a naša prodavnica ima profesionalno i brižno osoblje koje će zadvoljiti sve vaše cvetne potrebe. Vaš poklon će stići lepo predstavljen i personalizovan sa vašom porukom.

  Imamo cveće, biljke i poklone koji će vam pomoći da se savršeno izrazite. Svi znamo da šaljemo cveće za Dan zaljubljenih, cveće za Dan majki, cveće za ozdravljenje i godišnjicu, ali zašto ne ići korak dalje? 

  Cvećara Goldie vam može pomoći da pošaljete savršen poklon da pokažete svojim voljenima koliko vam znače. Ponosni smo što smo jedna od vodećih cvećara u Čikagu i imamo divan izbor poklona i rođendanskih cvetnih aranžmana koje možete izabrati. Takođe vam možemo pomoći u slanju saosećajnog pogrebnog cveća.

  Naši cvetni dizajneri u našim aranžmanima koriste samo vrhunsko cveće, zato nas pozovite već danas!

  Posetite naš website OVDE i online Shop ili nas pronađite na Instagramu!

  Slični oglasi