Smile Dental Studio Glenview

07/09/2020

Smile Dental Studio Glenview

07/09/2020

Maja Simić, DDS, visokostručni stomatolog i specijalista za sveobuhvatnu estetsku restorativnu stomatologiju. Osnivač je i vlasnik stomatološkog studija Smile Dental Studio Glenview u državi Ilinois, gde svojim pacijentima pruža negu, kojom objedinjuje oralno zdravlje i stvara zadivljujuće osmehe.

1971 Tower Dr Suite D12a, Glenview, Illinois
Kontaktirajte izdavača

Osnovne informacije

 • Kategorija usluge
  Zdravstvene usluge, bolnice i klinike
 • Ponuđač usluga
  Registrovana firma
 • Opis

  Maja Simić, DDS, visokostručni stomatolog i specijalista za sveobuhvatnu estetsku restorativnu stomatologiju. Osnivač je i vlasnik stomatološkog studija Smile Dental Studio Glenview u državi Ilinois, gde svojim pacijentima pruža negu, kojom objedinjuje oralno zdravlje i stvara zadivljujuće osmehe.

  Dr. Simic diplomirala je u Zagrebu, a svoju drugu diplomu stekla ne na Univerzitetu Illinois 2007. godine. Svoje dodatno obrazovanje stekla je na Dawson Academy, gde je razvila snažne temelje u okluziji zuba, poremećaju TMZ i sveobuhvatnoj nezi.

  Pristup Dr. Simić nezi pacijenta u stomatološkom studiju Smile Glenview utemeljen je na snažnim one - on - one vezama sa pacijentima. Veruje u posvećivanju nepodeljene pažnje svakom pocijentu, kako bi obezbedila i omogućila personalizovanu i najbolju moguću negu. Takođe, svoje pacijente edukuje o svojim tretmanima, znajući da poverenje i saradnja uvek vode ka boljim rezultatima. Dr Simić govori engleski, srpski, hrvatski i bosanski jezik.

   

  • Usluge:

   

  - Family Dentistry

  - Invisalign

  - Implants

  - Gum Disease

  - Teeth Whitening

  - Crowns and Bridges

  - Fillings

  • Za više informacija posetite website HERE. Takođe, možete nas potražiti na  Facebook and Instagram stranicama!
  • You don't need a prince to get a crown! Smile :)

  Slični oglasi